Reserveren

Welkom bij het Groote Genoegen

Leuk dat u een reservering wil plaatsen bij het Groote Genoegen. Kies op welke datum, tijdstip en aantal gasten u wenst te reserveren. Kunt u uw gewenste datum (nog) niet reserveren via onderstaand formulier? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 073 – 689 0254

Let op: Bij het plaatsen van een reservering gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Ervaringen van andere gasten

We doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hierbij een greep uit de ervaringen van onze klanten.

Bluescape10
Lees verder
Heerlijk gegeten fijne bediening. Zeker aanrader.
Gerard Kors
Lees verder
Via sociaal deal hier belandt. Een heerlijke borrelplank met een lekker biertje!
Marcella Verstegen-Schoenmakers
Lees verder
Leuke plek voor een lekker biertje en een hapje. De borrelplank is zeker een aanrader! Als het zonnetje schijnt is het heerlijk toeven op het dakterras
Balthazar 147
Lees verder
erg goed gegeten. een gerecht waar ik niet snel voor kies maar zelden zo lekker geweest. complimenten!
Linda
Lees verder
Heerlijk gegeten. De mosselen waren fantastisch. Leuke sfeer en ontzettend vriendelijk personeel. Veel keus in biertjes.
Theo Roeters
Lees verder
Via social deal een mega-borrelplank gekocht. Dat was met recht een mega -borrelplank, heerlijk onder het genot van een paar Begische biertjes op het dakterras in het zonnetje van genoten. Mooie locatie en heerlijk.
sandra geerts
Lees verder
Genoten van de borrelplank voor 2. Flexibel als je er iets niet van lust en dit aangeeft van te voren. En een prima bierkaart met speciaal biertjes.
DIM De Wijs
Lees verder
Lekker eten en veel bier van de tap
Jeroen Van Es
Lees verder
Wij zijn hier 12-8 geweest. En hier bijna de hele middag gezeten! Ik kende deze bier bistro nog niet. Maar werd echt verrast door het enthousiaste personeel. Die in was voor een praatje maar ook met je mee dacht. We hadden namelijk een baby van 8 maanden bij. En het was 35 graden buiten. Dus zodra de zon er was. werden we geholpen om binnen te gaan zitten. Ook het eten was er heerlijk! Mooi geserveerd met een bij passend biertje! We komen hier zeker nog eens terug!
Audrey Claes
Lees verder
Heerlijk gegeten op het dakterras. Mooie verzorgde bordjes, bijzondere toetjes ( bierijs en LaChouffe likeur en de siroop bij het kaasplankje. Hemels !). Vriendelijk, gastvrij personeel die hun biertjes kennen. En het was 35 graden buiten. Dus zodra de zon er was. werden we geholpen om binnen te gaan zitten. Ook het eten was er heerlijk! Mooi geserveerd met een bij passend biertje! We komen hier zeker nog eens terug!
Previous
Next

Reserveren en route

Plaats hier uw reservering

Zo kunt u ons vinden