Arrangementen

Bier Pruuverij

Geniet met uw gezelschap van ons uitgebreid Pruuverij arrangement. U heeft de keuze uit een 4, 5 of 6 gangen arrangement en laat u vervolgens verrassen door heerlijke biertjes met bijpassende gerechten die de smaak van zowel het bier als het gerecht versterken.

Lees meer

Feesten / bruiloften

Ook voor uw feest of bruiloft kunt u bij het Groote Genoegen terecht. Niet alleen om heerlijk te dineren, maar zeker ook om uw feest te geven. Zo bieden wij u een all-in-pakket waarmee u verzekert bent van een zorgeloze avond. Denk hierbij aan: Afkoop drank, (borrel)hapjes, diner voor uw gasten, feest met DJ enz. Ons restaurant bevindt zich op loopafstand van parkeergarage de Wolvenhoek. Zo zijn uw gasten ook gegarandeerd van een parkeerplaats.

Onze ‘Euforie’ bevindt zich op de eerste verdieping van ons historisch pand en heeft een eigen bar, geluidsinstallatie en lichtshow. We kunnen de zaal volledig naar uw wensen afstemmen en is natuurlijk ook volledig af te huren voor een besloten feest. Lees meer over de Euforie

Private Dining

Uniek in ‘s-Hertogenbosch! Reserveer een gedeelte van ons ruime restaurant speciaal voor uw gezelschap zonder dat u gestoord wordt door andere gasten. Lees meer.