Onze zaak leent zich uitstekend voor de verzorging van diverse arrangementen door onze partners. Hieronder een overzicht van de partners die regelmatig te vinden zijn in het Groote Genoegen.


 

vvvLaat je inspireren door de verrassende ideeën die de VVV jou geeft. Ontdek een heerlijke stad, blijf een nachtje slapen of bezoek een spectaculair attractiepark.
Ga naar de website ->

 


 

uitjes(Bossche)Uitjes.nl organiseert kwalitatief hoogwaardige stadsuitjes, (bedrijfs)feesten en evenementen in alle steden van Nederland. Samen met het Groote Genoegen verzorgen wij een geslaagde dag voor u. Boek hier uw eigen Hou van Holland, Moorddiner, Jongens tegen de Meisjes, Ranking, de Slimste en meer!
Ga naar de website ->

 


 

djreneDJ Rene draait als vaste DJ op al onze feesten. Met zijn draaistijl zorgt hij voor een onvergetelijke avond voor al uw gasten. Tevens draait Rene als vaste DJ in het team van Partycentrum Dorsvlegel en hij is ook tijdens Oeteldonk te vinden in het Groote Genoegen.
Ga naar de website ->


 

denboschevenementenZoekt u een sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding met gids, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, bedrijfsuitje, familie-uitje of groepsuitje in het hart van Brabant?
Ga naar de website ->


 

doedenboschOns evenementenbureau zit in hartje centrum op slechts drie minuten lopen van het Centraal Station. De medewerkers van DoeDenBosch zorgen ervoor dat uw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellendag gesmeerd verloopt.
Ga naar de website ->


 

beterevenementenBeterEvenementen staat voor kwaliteit. Jouw vrijgezellenfeest, personeelsuitje, bedrijfsuitje of familiedag boeken in heel Nederland! Ook in Den Bosch, Breda, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort én op eigen locatie. Ben jij klaar voor de beste uitjes?
Ga naar de website ->


 

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of een avondje uit met vrienden of familie?
Denk dan eens aan het Quiz Diner, lekker quizzen onder het genot van een hapje en een drankje.
Ga naar de website ->


 

stadsafariEen dagje uit in de Brabantse hoofdstad? Wij kennen de stad als geen ander en vinden het een uitdaging om u Den Bosch te laten ontdekken. Bij ons kunt u samen met uw gezin, vrienden, vereniging of bedrijf genieten van al het moois dat de stad u te bieden heeft.
Ga naar de website ->


 

specialtoursWelkom bij Specialtours & Events Nederland! Wij organiseren uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Nederland! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit, met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit!
Ga naar de website ->


 

tbeventsEen bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Ook in meerdere Europese hoofdsteden zijn wij actief.
Ga naar de website ->


 

geteventsOf u nu een dagje uit organiseert voor uw personeel, uw collega’s of een dinerspel voor uw vrienden en familie, er komt een hoop bij kijken. Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten en groepsuitjes.
Ga naar de website ->


 

uitjesenetenUitjes en Eten is de landelijke specialist is bedrijfsuitjes. Onze bedrijfsuitjes worden gecombineerd met eten en drinken. Zo zorgen wij ervoor dat jullie volop kunnen genieten. Onze gepassioneerde professionele begeleiders ontzorgen jullie het gehele programma.
Ga naar de website ->


 

stadsarrangementStadsarrangement biedt een breed scala aan compleet verzorgde bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, groepsuitjes en teamuitjes voor groepen vanaf 10 personen. Er is altijd wel een stad bij u in de buurt waar u uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje kunt houden.
Ga naar de website ->


 

dinerspelEen dinerspel zoals bijvoorbeeld een moorddiner is een originele activiteit voor ieder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of welk feestje dan ook. Deze slimme combinatie van een spel en een heerlijk diner is altijd succesvol en helemaal niet duur!
Ga naar de website ->


femz-logoAlles kan! Met een ruim aanbod van meer dan 50 leuke activiteiten, en ruim 10 jaar ervaring in de branche vinden wij een passende invulling voor iedere gelegenheid en elk budget.
Ga naar de website ->


Ook op deze website?

Bent u partner van het Groote Genoegen en staat u nog niet op deze website? Stuur uw logo (188px breed en 100px hoog) en een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten naar info@grootegenoegen.nl.